Het CheckMark team

Het team van CheckMark bestaat uit enthousiaste specialisten uit de chemie en life sciences. Ozan is teamleider recruitment en Na Rae & Jurjen zijn senior recuiters. Iris, Jonathan, Sophie, Dennis & Frederique zijn onze recruiters met specialisme in de diverse vakgebieden waarin CheckMark bemiddelt. Barbara en Denise zorgen voor alle HR en financiële zaken. Charlotte en Lillie zorgen voor de nodige support op het gebied van office management en sales, de directie wordt gevormd door Manon, Sven en Cora.
Effectieve recruitment begint met elkaar écht begrijpen. Bij CheckMark snappen we dat als geen ander. Daarom hebben al onze recruiters een opleiding, een stevig netwerk en flink wat ervaring in de chemie, food, biotech of farma, waardoor zij altijd de beste match voor je weten te realiseren. Bel of mail met ons. We leren je graag kennen!

Ozan Arikan

Teamleider Recruitment

Na Rae de Jong

Senior Recruiter / Business Development

Jurjen Wilschut

Senior Recruiter Chemie & Life Sciences

Iris de Ligt

Recruiter Food

Sophie Bijkerk

Recruiter Chemie & Life Sciences

Jonathan de Ruiter

Recruiter Chemie & Life Sciences

Frederique Leroy

Recruiter Chemie & Life Sciences

Dennis Timmerman

Recruiter Chemie & Life Sciences

Wordt je via CheckMark gedetacheerd, dan kun je met al je vragen op het gebied van personeelszaken en administratie terecht bij Barbara Spikker en Denise Haagen. Samen zorgen zij ervoor dat jouw HR aangelegenheden goed geregeld zijn. Heb je vragen? Mail of bel!

Barbara Spikker

Senior Medewerker Financiële- & Personeelsadministratie

Denise Haagen

Senior Medewerker Financiële- & Personeelsadministratie

Charlotte la Lau en Lillie Blok zorgen voor alle zaken die met office management en sales support te maken hebben. Charlotte is office manager en zorgt ervoor dat alles op onze kantoren reilt en zeilt. Lillie is sales assistent en onderhoudt contact met opdrachtgevers. Als je ons belt, heb je grote kans dat je één van hen aan de telefoon krijgt!

Charlotte la Lau

Office Manager

Lillie Merkestijn

Sales Assistent

De directie wordt gevormd door Manon van Meel, Sven Hemmink en Cora Bos. Manon is eigenaar van CheckMark houdt zich bezig met business development. Sven is algemeen directeur en Cora is commercieel directeur, samen zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen CheckMark. Kunnen zij iets voor je doen? Bel of mail ons!

Manon van Meel

Business Development

Sven Hemmink

Algemeen Directeur

Cora Bos

Commercieel Directeur