Missie & visie

CheckMark is eigenzinnig, denkt anders en heeft kennis. Onze identiteit blijft nu en in de toekomst gelijk, de vorm gaat met zijn tijd mee.
Het is onze missie om zorgvuldig kandidaten en opdrachtgevers binnen de chemie en life science te matchen. We initiëren hierbij succesvolle relaties tussen kandidaat en opdrachtgever, door de kandidaat en opdrachtgever te inspireren, talent te erkennen en ontwikkeling te stimuleren.
Wij willen innovatief inspelen op de snel veranderende wensen en behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Dit is nodig, omdat onze branche razendsnel verandert en daarmee steeds nieuwe mogelijkheden biedt. Het inspelen op nieuwe mogelijkheden doen wij vanuit een nauwkeurige, flexibele en resultaatgerichte mindset. Nieuwsgierig en onbevangen luisteren wij naar opdrachtgevers en kandidaten, stellen wij vragen en durven we met creatieve oplossingen te komen.

Wij realiseren ons dat:

  1.  “Quality of Life” meer dan ooit de drijfveer van medewerkers beïnvloedt;
  2.  “Quality of Staff” meer dan ooit het succes van organisaties bepaalt.
CheckMark is uw innovatieve recruitmentpartner voor de toekomst. Wij zijn nieuwsgierig hoe we u met creatieve oplossingen van dienst kunnen zijn en komen graag met u in contact. Neem contact op met Cora Bos, commercieel directeur via: 06-52311434, stuur een email naar: cora@checkmark.nl of lees meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn.