Over CheckMark

CheckMark is al 20 jaar gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van professionals in chemie, biotech food en farma. Vanuit onze kantoren in Gouda, Rotterdam en Amsterdam werken we met een team van 13 man en vrouw sterk. We matchen zorgvuldig kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar en initiëren hierbij succesvolle relaties. Tijdens dit proces blijven we altijd betrouwbaar, betrokken en innovatief.

Het team van CheckMark bestaat uit enthousiaste specialisten uit de chemie en life sciences. Esther, Nadia, Manoe, Ozan en Na Rae zijn onze recruiters. Zij zijn gespecialiseerd in de diverse vakgebieden waarin CheckMark bemiddelt. Rosanna en Denise zorgen voor alle HR en financiële zaken. Charlotte en Lillie zorgen voor de nodige support op het gebied van office management en sales, de directie wordt gevormd door Manon, Sven en Cora.
De persoonlijke gesprekken die we met je voeren vinden plaats op één van onze vestigingen. Je kunt ons vinden in Gouda, Rotterdam, Amsterdam en Oss. Daar waar het jou het beste uitkomt, ontvangen we je graag om persoonlijk met je kennis te maken. Plan alvast je route of neem alvast een virtueel kijkje in onze kantoren!
Of je nu op zoekt bent naar een baan of dat je als opdrachtgever zoekt naar personeel – iedereen wil samenwerken met een betrouwbaar bureau. Bij CheckMark is dit gegarandeerd. Wij hebben al ruim 20 jaar de reputatie dat wij staan voor expertise en kwaliteit, met een netwerk vol professionals uit de sector.
CheckMark is eigenzinnig, denkt anders en heeft kennis. Onze identiteit blijft nu en in de toekomst gelijk, de vorm gaat met zijn tijd mee. Ontdek hier wat onze drijfveren zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit de sector en lees het laatste nieuws rondom CheckMark.