CheckMark voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar medewerkers met de juiste kennis en ambitie, voor tijdelijk of voor vast? CheckMark is al 25 jaar gespecialiseerd binnen de chemie, biotech, food en farma. We hebben een stevig netwerk met gespecialiseerde professionals in het lab, process development, productie, QA compliance, customer service en sales. We zoeken net zolang totdat we een kandidaat hebben gevonden die bij de functie én uw organisatie past. CheckMark is uw innovatieve recruitmentpartner voor de toekomst.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor uw vacatures in de chemie, food of farma? Dan is CheckMark Labrecruitment de juiste recruitmentpartner voor u. Het invullen van complexe vacatures in een veelal schaarse markt voor echte specialisten, is een vak apart. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste professional.
CheckMark is sinds 1996 actief in de markt van laboratoriumpersoneel. Door de jaren heen hebben we een goed en stevig netwerk opgebouwd, dat we zorgvuldig onderhouden. In dit netwerk vindt u uiteenlopende professionals, met ieder hun eigen specialiteit. Zo vinden we altijd een kandidaat die bij de functie én uw bedrijf past.
Het Analyst Development Program (ADP) versterkt uw laboratorium met jong talent. Onze ADP-analisten zijn jonge analisten die ambitieus, communicatief, initiatiefrijk en intelligent zijn. Ook  beschikken zij over zeer brede vakinhoudelijke interesse. De ADP-analisten hebben een afgeronde hbo-opleiding en zijn voor een periode van 1 jaar operationeel inzetbaar.
Bent u een laboratoriummanager, teamleider of directeur van een laborganisatie? Dan is het Kennisplatform labmanagers (KPLM) interessant voor u. Het KPLM stelt u in staat om met vakgenoten en laboratoriummanagers uit branches als (petro)chemie, food, farma en chemicals in contact te komen en kennis en ervaringen uit de praktijk te delen.