Voor studenten

Je studeert nog en je weet niet precies wanneer je het beste kunt beginnen met oriënteren op de arbeidsmarkt. Ons advies? Wacht niet met inschrijven totdat je bijna afgestudeerd bent, maar schrijf je nu alvast in! Zo kun je je tijdig oriënteren op het vacatureaanbod in jouw vakgebied en kun je na je studie misschien wel direct starten in jouw eerste échte baan!
Zodra je ingeschreven bent, ontvang je onze wekelijks vacatures die zich in jouw specialisme en interessegebied bevinden. Daarmee kun je jezelf nu al oriënteren op de arbeidsmarkt en weet je wat er speelt. Dit is belangrijk, niet alleen voor je eerste baan maar ook voor een stage of afstudeerplek. Aansluitende praktijkervaring tijdens je stages zorgt er absoluut voor dat je straks sneller een passende en uitdagende baan hebt. Bovendien ben je gelijk goed geïnformeerd over je kansen op de arbeidsmarkt!
Ben je bijna afgestudeerd, dan nemen wij contact op met jou om je te helpen bij het vinden van je eerste baan. We bespreken met je wat jouw wensen en mogelijkheden zijn en waar er kansen liggen. Laat CheckMark je helpen bij het zetten van de eerste stappen in je carrière in het laboratorium.

  • Elke week de nieuwste vacatures in je mailbox, aangepast op jouw zoekwensen
  • Kom langs op de studenten carrièredag en maak kennis met onze recruiters.
  • Bekijk CV en sollicitatietips op onze website, een goede voorbereiding is de sleutel.
  • Laat gratis jouw cv checken door één van onze recruiters.
Ook organiseren wij een speciale carrièredagen voor (bijna) afgestudeerde studenten. We sparren graag met je over jouw carrière en geven advies hoe je jezelf o.a. in je CV beter kunt presenteren. Je bent van harte welkom! Vraag ons wanneer de eerstvolgende editie is.

Ben je van plan om langs te komen? Stuur dan een email met je meest recente CV naar ozan@checkmark.nl en vermeld op welke locatie je langs je wil komen. We zorgen dat we je goed voorbereid ontvangen en reserveren een half uur de tijd voor het gesprek.

CheckMark werkt al ruim 20 jaar voor veel bedrijven binnen de chemie, biotech, food en farma. Hierdoor hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers en weten we wat er speelt binnen de branche. Dit netwerk zorgt ervoor dat je een divers aanbod aan vacatures in de QC, R&D, commercie en laboratorium ondersteuning bij ons kunt vinden. Al onze recruiters hebben een achtergrond in de chemie of life sciences. Wij spreken jouw taal en kunnen daarom je goed adviseren.
Ben jij bijna afgestudeerd als hlo’er in de analytische chemie of life sciences? Maak een vliegende start op de arbeidsmarkt in het ADP! Het Analyst Development Program (ADP) is een uniek carrièretraject voor hlo-trainees in de analytische chemie en life sciences. Het ADP biedt jou de kans om binnen een periode van 3 jaar te werken bij drie van de ADP-partnerbedrijven. Dit zijn gerenommeerde organisaties binnen de chemie, biotech, food en farma. Nieuwsgierig geworden?
Maak kennis met CheckMark tijdens de inloopmiddagen! Tijdens deze middagen denken we met je mee over de start van je carrière en bekijken we hoe we je kunnen helpen. Ook kun je je cv laten checken door één van onze recruiters. Ben je al ingeschreven voor de vacature-updates? Dan krijg je automatisch een uitnodiging.