Kennisplatform labmanagers - Kennis delen en netwerken voor laboratoriummanagers

Bent u een laboratoriummanager, teamleider of directeur van een laborganisatie? Dan is het Kennisplatform labmanagers (KPLM) interessant voor u. Het KPLM stelt u in staat om met vakgenoten en laboratoriummanagers uit branches als (petro)chemie, food, farma en chemicals in contact te komen en kennis en ervaringen uit de praktijk te delen. Een rondleiding op een laboratorium en een netwerkborrel behoren steevast tot het programma. De bijeenkomsten van het Kennislatform labmanagers worden twee keer per jaar georganiseerd op een gastlocatie bij één van de leden. Het platform is geïnitieerd in 1998 en is sinds 2005 officieel gelinkt aan de KNCV.
Voor €195,- euro per jaar bent u lid van het KPLM. De leden van het KPLM vormen een hechte netwerkgroep. Met uw lidmaatschap kunt u gratis elke bijeenkomst bijwonen. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet u professionals uit de sector. Daarnaast krijgt u toegang tot de LinkedIngroep van het KPLM, waar u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en kennis kunt delen met andere leden.
Wilt u eerst kennismaken met dit netwerk, waar al zo’n 70 labmanagers lid van zijn? Dat kan kosteloos en vrijblijvend. Mail uw gegevens naar kennisplatform@checkmark.nl en u ontvangt meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.
Neem dan contact op met Cora Bos, Commercieel directeur van CheckMark via: 06-52311434 of stuur een email naar: cora@checkmark.nl.