Sollicitatie en cv- tips

Tijdens het solliciteren wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. CheckMark wil je hier graag bij helpen. Een paar zaken zijn heel belangrijk. Zorg voor een goed cv en voor een sprekend online profiel. Ga je op sollicitatiegesprek? Zorg ook dan dat je goed voorbereid bent.
Een overtuigend en duidelijk cv is essentieel, want je cv wordt altijd als eerste en soms als enige gelezen. Hoe bouw je een cv op? Wat zet je er wel en niet in? Hoe lang mag een cv zijn? Antwoorden hierop en nog veel meer tips voor een overtuigend cv vind je bij CheckMark. We hebben ook een aantal voorbeeld cv’s voor je gemaakt.
Tijdens een sollicitatie wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Een goede voorbereiding is het halve werk, maar waar moet je op letten? Welke punten zijn belangrijk voordat je sollicitatie verstuurd? Wat kun je doen ter voorbereiding op je gesprek. We geven je graag een paar goede tips uit de praktijk.

Als je al onze cv-tips hebt toegepast, kun je jouw cv door ons laten checken. Wij hebben expertise in chemie & life sciences en weten wat belangrijk is om te vermelden. We helpen je graag! Stuur je cv op voor een gratis check. Jouw enige ’tegenprestatie’ is dat we je cv mogen registreren, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze actuele vacatures.

Natuurlijk kunnen we veel meer voor je doen dan alleen tips geven. Op basis van jouw voorkeuren kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste baan. Ben je nog niet bij ons ingeschreven? Doe dat dan direct, dan gaan we voor je aan de slag. Bovendien houden we je via onze vacature-update wekelijks op de hoogte van de nieuwste laboratoriumvacatures!