Analyst Development Program - Jong hlo-talent op uw laboratorium

Het Analyst Development Program (ADP) versterkt uw laboratorium met jong talent. Onze ADP-analisten zijn jonge analisten die ambitieus, communicatief, initiatiefrijk en intelligent zijn. Ook beschikken zij over zeer brede vakinhoudelijke interesse. De ADP-analisten hebben een afgeronde hbo-opleiding en zijn voor een periode van 1 jaar operationeel inzetbaar op uw laboratorium.
CheckMark’s Analyst Development Program is een 3-jarig carrièretraject waarin wij ambitieus afgestudeerd hlo-talent de kans geven om zich snel te ontwikkelen. De ADP-analisten zijn binnen uw laborganisatie op hbo+ niveau breed inzetbaar, voor zowel tijdelijke projecten als flex-posities. Partners in het programma zijn o.a. Abbott, Astellas, DSM, Alcami, Shell, Janssen Vaccines en Janssen Biologics.

Voordelen van het ADP Partner programma

Deelnemen in het ADP partner programma geeft u een aantal voordelen. Het ADP is een transparant partner programma, waardoor synergie ontstaat voor zowel de partners als de kandidaten. Zo staat tijdens de halfjaarlijkse plenaire vergadering onder andere op de agenda: de performance van de huidige kandidaten, nieuwe aannames in het programma en de planning van de ADP-analisten. Het vooraf kunnen reserveren en in alle openheid bespreken van ADP-analisten met collega–labmanagers, geeft het programma een extra dimensie.

Uw organisatienaam wordt daarnaast meegenomen in alle publicitaire activiteiten. Het ADP wordt via diverse kanalen gepromoot. Wij verzorgen speciale workshops rondom het ADP op Hogescholen en tijdens beurzen, om kandidaten voor het ADP te interesseren. De naam en het logo van uw bedrijf zullen bij velen studenten onder de aandacht gebracht worden.

Neem dan contact op met Cora Bos, Commercieel directeur van CheckMark via: 06-52311434 of stuur een email naar: cora@checkmark.nl.