Specialisme CheckMark

Ben jij op zoek naar een andere baan in de chemie of life sciences? Op het lab als laborant, research technician, scientist, labmanager of juist daarbuiten als operator, engineer, QA officer, sales engineer of QHSE-coördinator? Wij helpen jou graag bij de volgende stap in je carrière!

CheckMark werkt al ruim 25 jaar voor veel bedrijven binnen de chemie, biotech, food en farma. Hierdoor hebben we een groot netwerk aan opdrachtgevers en weten we wat er speelt binnen de branche. Al onze recruiters hebben een achtergrond in de chemie of life sciences. Wij spreken jouw taal en kunnen je goed adviseren.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op jouw nieuwe baan, of schrijf je in voor de vacature-update en blijf wekelijks op de hoogte van interessante vacatures.

Vergroot je kans op een baan

Solliciteren via CheckMark betekent dat jouw cv niet verdwijnt in de stapel. We houden je wekelijks op de hoogte via onze vacature-update en nemen persoonlijk contact met je op wanneer we een geschikte, nieuwe vacature voor je gevonden hebben. Samen met jou vinden we de baan die écht bij je past.

We hebben nauw contact met onze opdrachtgevers en houden jouw lopende sollicitaties voor je in de gaten. Op elk moment zijn we intensief betrokken en begeleiden we je waar nodig. We helpen je tijdens je sollicitaties en geven je cv-tips en persoonlijke feedback om je optimaal voor te bereiden op je sollicitatiegesprekken. Wij werken geheel kosteloos en uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om.

Kies uit topbedrijven

De werkgevers waar jij bij aan de slag kunt zijn o.a. multinationals, onderzoekinstituten en contractlaboratoria in heel Nederland binnen de biotechnologische, chemische, food en farmaceutische industrie. Wij hebben veel banen binnen QC en R&D laboratoria, productieafdelingen, process development en kwaliteitsafdelingen. De meeste vacatures betreffen een vaste aanstelling waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever, maar wij hebben ook tijdelijke functies waarbij je gedetacheerd wordt, vaak met optie tot overname door de opdrachtgever.

Selecteer een van de onderstaande richtingen die past bij jouw voorkeuren en bekijk direct alle vacatures. Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen doen? Lees welke voordelen het heeft om je in te schrijven.