CheckFlix: CheckMark Series

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dus wat dacht je van onze video’s?!

Maak kennis met onze nieuwste gezicht Marc Neleman en kijk wat onze recruiters verder allemaal doen om jou te helpen naar je volgende carrière-stap in de laboratoriumwereld.

Corona maatregelen, thuiswerken, onzekerheid, niet echt een ideale tijd voor een verhuizing… De plannen waren al gemaakt en verhuizen naar een nieuwe pand was echt hard nodig dus de verhuizing ging gewoon door. Inmiddels hebben we onze nieuwe plek zo goed als helemaal op orde en zijn we bijzonder trots op ons nieuwe hoofdkantoor aan de Tielweg in Gouda.
Ben jij op zoek naar een baan in het lab die écht bij je past? Toe aan verandering in je carrière? Misschien moeten wij een keer praten! Wij weten waar jouw talent het beste tot zijn recht komt.
Ben jij op zoek naar een baan in het lab die écht bij je past? De recruiters van CheckMark helpen je graag.  We hebben een  achtergrond in de chemie en Life Sciences en weten dus waar we het over hebben. We helpen je graag!
Wij weten waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Omdat al onze recruiters een achtergrond hebben in de chemie en Life Sciences, spreken we jouw taal en gaan we graag op zoek naar de perfecte baan!
Zoek jij een nieuwe baan in het lab? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste functie!
Ben jij op zoek naar een baan in het lab die bij écht je past? CheckMark helpt je graag! Onze recruiters hebben allemaal een achtergrond in chemie of life sciences.
Solliciteren is een vak apart, maar CheckMark helpt je om goed voor de dag te komen! Benieuwd wat je van ons webinar kunt verwachten? Ozan neemt je mee …
Tijdens onze carrièredagen maken we graag laagdrempelig kennis met je en bespreken we 1-op-1 je carrièremogelijkheden, CV en ambities. Hoe ziet dat eruit? Nou zo!
Je hebt maar 1 kans op een goede eerste indruk.
Bij CheckMark ben je hiervan verzekerd!