CheckMark, uw betrouwbare labrecruitment partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor uw vacatures in de chemie, food of farma? Dan is CheckMark Labrecruitment de juiste recruitmentpartner voor u. Het invullen van complexe vacatures in een veelal schaarse markt voor echte specialisten, is een vak apart. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste professional. Bij CheckMark combineren we onze gedegen vakkennis met een pragmatisch gevoel voor recruitment en human resource management. Wij werken al 25 jaar succesvol vanuit ons specialisme en doen wat we beloven. U kiest dus voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Laboratoriumvacatures snel vervuld

Wij vinden de passende kandidaten voor functies op het laboratorium, maar ook voor functies in process development, productie, QA, compliance en customer service of sales. Kies uit ruim 10.000 gespecialiseerde kandidaten uit het netwerk van CheckMark.Wij zorgen dat u snel contact krijgt met de gewenste kandidaat, waardoor u in korte tijd de juiste kandidaten kunt werven en selecteren. Binnen ons netwerk vindt u onder andere laboratoriummanagers, scientists, analisten, QA specialists, bioprocess engineers en operators op mbo, hbo, wo en PhD-niveau.

Vertrouw op 25 jaar ervaring in labrecruitment

CheckMark Labrecruitment is al 25 jaar toonaangevend in recruitment van professionals in de chemie & life sciences. Al onze recruiters hebben een achtergrond in deze branche op hbo of wo-niveau. Hierdoor begrijpen zij als geen ander welke vaardigheden voor uw organisatie belangrijk zijn en over welke kennis de kandidaten moeten beschikken. Daarnaast volgen onze recruiters de ontwikkelingen in de branche op de voet, waardoor ze weten wat er speelt en u optimaal kunnen adviseren.

Bij ons kunt u terecht voor de detachering van tijdelijke projecten, detachering met mogelijkheid tot overname en voor werving & selectieopdrachten (direct in dienst nemen). Daarnaast is het talent in ons Analyst Development Program wellicht een perfecte aanvulling op uw laboratoriumteam. Het ADP is een detacheringsprogramma voor jong hlo-talent. Klik op de link om hier meer over te lezen.

Gedurende het detacheringsproject onderhouden we contact met u en met de medewerker. We bekijken samen met u als opdrachtgever hoe het traject verloopt en we gaan snel in op uw verzoeken of vragen. U bent er dus van verzekerd dat wij u tijdig en snel ondersteunen, voor een zorgeloos project.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, salarisontwikkelingen binnen de branche en interessante kandidaten! Meld u aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan tevens toegang tot verschillende white papers. Hierin staan onder andere de resultaten uit het jaarlijkse laboratoriumsalarisonderzoek.

Heeft u een vacature waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten over de werkwijze en het netwerk van CheckMark? U bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken met ons. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem direct contact op of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.
Cora Bos
Commercieel directeur
+31 (0)6 52 31 14 34
cora@checkmark.nl
Sven Hemmink
Algemeen directeur
+31 (0)6 53 70 26 89
sven@checkmark.nl