Analyst Development Program: voor een snelle carrièrestart!

Ben jij (bijna) afgestudeerd als hlo’er in de analytische chemie of life sciences? Begin dan je carrière met een voorsprong in het ADP!
Het Analyst Development Program (ADP) is een uniek carrièretraject voor hlo-trainees in de analytische chemie en life sciences. Het ADP biedt jou de kans om binnen een periode van drie jaar te werken bij drie van de ADP partnerbedrijven. Deze partnerbedrijven zijn allemaal gerenommeerde organisaties binnen de chemie, biotech, food en farma. De deelnemende bedrijven aan het ADP zijn: Abbott, Alcami, Astellas, DSM, Janssen Biologics, Janssen Vaccines, MSD en Shell.

Doe drie jaar ervaring op als labtechnician

Word je aangenomen, dan ga jij bij drie van deze top bedrijven aan de slag als lab technician op hun QC of R&D laboratorium. Jij krijgt de kans je snel te verbreden, qua kennis én ervaring. Daarbij ontvang je een trainingsbudget van maar liefst € 12.000,- euro. De helft hiervan is bestemd voor technische praktijktrainingen en de andere helft is beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Gedurende jouw traject word je begeleid door een mentor van het partnerbedrijf en door CheckMark. Ieder halfjaar word je beoordeeld volgens het ADP-competence model, waarbij we kijken naar kerncompetenties zoals: flexibiliteit, leergierigheid en proactiviteit.

Het ADP biedt jou een unieke werkervaring waarin je je snel en breed ontwikkelt, een groot netwerk opbouwt en continu wordt uitgedaagd. Wanneer je het ADP hebt afgerond, ontvang je een officieel ADP-certificaat en een opleidingscertificaat die in de sector goed aangeschreven staat. Na het ADP kun je meteen aan de slag in een eerste, echte baan. Je kunt namelijk kiezen uit baanaanbiedingen van de partnerbedrijven (maar dit is niet verplicht).

Beschik jij over een gezonde dosis ambitie, flexibiliteit en leergierigheid en ga je uitdagingen niet uit de weg? Solliciteer dan op de ADP-vacature en geeft je carrière een stevige start!