Werkwijze - Vind kandidaten in een netwerk vol labprofessionals

CheckMark is sinds 1996 actief in de markt van laboratoriumpersoneel. Door de jaren heen hebben we een goed en stevig netwerk opgebouwd, dat we zorgvuldig onderhouden. In dit netwerk vindt u uiteenlopende professionals, met ieder hun eigen specialiteit. Zo vinden we altijd een kandidaat die bij de functie én uw bedrijf past.
Het is onze missie om opdrachtgevers en kandidaten aan elkaar te koppelen. Om succesvolle relaties te creëren, benaderen we actief kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. We letten hierbij op de motivatie en achtergrond van de kandidaat en of dit aansluit bij hetgeen u zoekt. Zo komt u snel in contact met passende kandidaten.
Tijdens een persoonlijk gesprek schetst u het profiel van de kandidaat waarnaar u op zoek bent en stelt u kaders vast waarbinnen u de kandidaat zoekt. Wij starten vervolgens direct het wervingstraject. Onze getrainde recruitmentprofessionals selecteren de geschikte kandidaten en voeren de eerste ronde sollicitatiegesprekken. De beste kandidaten stellen wij, na een persoonlijk interview en referentiecheck, aan u voor met een cv en persoonlijk profiel. Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte van de vorderingen.
Als opdrachtgever bepaalt u zelf op welke wijze u de kandidaat wilt aannemen. Hierbij kunt u de keuzen maken uit een tijdelijke detachering, detachering met optie tot overname of op basis van werving en selectie, waarbij u de kandidaat direct en op eigen contract aanneemt. De keuze is aan u.
Net als u, zijn wij ons er zeer van bewust dat we het talent van de toekomst moeten koesteren. U kunt ons dan ook regelmatig vinden op ROC’s, hogescholen en universiteiten. Wij verzorgen daar sollicitatieworkshops en bieden studenten de mogelijkheid om zich ruim voor hun afstuderen te oriënteren op hun eerste baan. Daarnaast staan we in goed contact met o.a. de KNCV en TI-COAST (het Nederlands platform voor Analytical Science and Technology) en zijn we aanwezig op gerenommeerde carrière events. Vaak geven we hier sollicitatieworkshops aan studenten en professionals.
Neem dan contact op met Cora Bos, Commercieel directeur van CheckMark via: 06-52311434 of stuur een email naar: cora@checkmark.nl.