Sales Assistent @CheckMark – Lillie Merkestijn

Even voorstellen: Ik ben Lillie Merkestijn, 36 jaar oud en inmiddels ruim 7,5 jaar werkzaam voor CheckMark als Sales Assistent. Na het afronden van mijn MBO opleiding begon ik aan mijn eerste baan als Sales Representative bij een leverancier van printsupplies en kantoorbenodigdheden. In deze functie kwam ik erachter wat ik leuk vond om te doen en waar ik voldoening uit haal: mooie producten verkopen, de behoefte van de klant in kaart brengen en hoogwaardige service verlenen om aan een langdurige relatie te bouwen. Na 6 jaar telefonische verkoop, heb ik de overstap gemaakt naar een salesfunctie in de buitendienst waarbij ik naar de klant toeging om producten te verkopen.

Na vele kilometers, beurzen en mooie opdrachten verder, werd het tijd voor wat anders. CheckMark zocht een Sales Assistent die van nature graag de telefoon pakt om mensen te bellen en die service georiƫnteerd is. Een nieuwe branche, recruitment in chemie & life sciences, terwijl ik geen laboratorium ervaring had, spannend! Maar met mijn sales ervaring ben ik vol enthousiasme deze uitdaging aangegaan! In deze baan als Sales Assistent komt alles bij elkaar wat ik leuk en belangrijk vind: telefonisch contact met suspects en prospect, meebouwen aan professionele relaties en commerciƫle acties voorbereiden en uitvoeren. Zo brengen wij maandelijks een selectie chemie, life science & food professionals pro actief onder de aandacht bij onze relaties en zijn we regelmatig met hen in contact. Op deze manier hebben we meteen een bijpraat moment over de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers ten aanzien van hun vacatures en spreken we over de trends en ontwikkelingen in de markt. Erg leuk om onze relaties op deze manier van dienst te zijn en om zo bij te dragen aan de groei van CheckMark!
Bent u ook opzoek naar professionals in chemie, life sciences of food voor uw organisatie? Neem dan direct contact met mij op!

Lillie Blok
06 – 86 81 67 70 / 088 – 00 211 12 of lillie@checkmark.nl