Oplichting via WhatsApp en SMS berichten

CheckMark is op de hoogte van frauduleuze WhatsApp en SMS berichten waarin onze bedrijfsnaam wordt misbruikt door personen die zich voordoen als recruiters van CheckMark Labrecruitment.
Via deze vorm van oplichting doet iemand zich voor als een recruiter van ons bedrijf en er wordt getracht om, voor zogenaamde dienstverlening, aan persoonsgegevens te komen of om geld afhandig te maken. Ga hier dus niet op in en blokkeer deze persoon!

We beseffen dat dit natuurlijk erg vervelend is voor diegene die zo’n fraude-WhatsApp of -SMS bericht ontvangt. Wees ervan verzekerd dat CheckMark hier niets mee te maken heeft. Er geen ook sprake van een datalek  in onze systemen, aangezien er ook allerlei personen benaderd worden die niet onze systemen voorkomen.

CheckMark heeft uiteraard hiervan melding gemaakt bij de instanties. We adviseren u om zelf ook direct online aangifte doen als u benaderd bent via deze WhatsAppfraude. Dat kan via politie.nl

CheckMark gebruikt geen WhatsApp of andere social media kanalen om sollicitatiegesprekken te voeren of arbeidsovereenkomsten aan te bieden. Ga hier dus niet op in en blokkeer deze persoon! CheckMark communiceert alleen via het WhatsApp bedrijfsaccount met telefoonnummer +31 88 0021199 en onze e-mails zijn altijd afkomstig van onze officiële emaildomeinen die eindigen op @checkmark.nl.

Bij twijfel kunt u contact opnemen met ons via 088 00 211 00 of via info@checkmark.nl