Bèta Beloningsonderzoek 2023

Weet u hoe u in de arbeidsmarkt ligt? Is uw salaris marktconform en wat zijn uw carrièrekansen op dit moment?
Antwoord op die – en meer – vragen krijgt u, als u meedoet met ons onderzoek naar beloning van hoger opgeleide bèta’s in biotech, chemie, food, farma of andere aanverwante branches die werkzaam zijn in het bedrijfsleven maar ook bij non-profit organisaties en de overheid. Dit is dus een mooie gelegenheid om uw arbeidsvoorwaarden en positie in de markt eens onder de loep te nemen.

Het onderzoek voeren we jaarlijks uit in samenwerking met Berenschot & C2W | Mens & Molecule. De vernieuwde korte versie van de enquête vraagt ongeveer 5 minuten van uw tijd. Tip: Het invullen gaat sneller als u uw salarisstrook bij de hand heeft.

START HET BÈTA BELONINGSONDERZOEK

Uiteraard is de enquête volledig anoniem in te vullen en worden de resultaten strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld.

De belangrijkste resultaten van de enquête worden gepubliceerd begin 2024. Deze zullen verschijnen in een vorm van een online portal waarin interactief de resultaten beschikbaar zullen zijn en verschillende vakbladen van de eerdergenoemde organiserende partijen.

We kijken uit naar uw antwoorden, bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking aan het Bèta Beloningsonderzoek 2023!