Werken bij CheckMark?

Voel jij je thuis tussen de laboranten, chemisch analisten en scientists, maar is zelf aan de labtafel staan niet jouw ding? Kom bij ons aan tafel en wordt recruiter. Zet jouw kennis in om vakgenoten te helpen met de volgende stap in hun carrière.

Nieuwsgierig hoe dat gaat? Bekijk de video van 1 minuut!

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onderstaande vacatures

Recruiter Chemie & Life Sciences (HBO/WO)

Voel jij je thuis tussen de laboranten, chemisch analisten, lab technicians en scientists, maar wil je zelf iets anders dan op het lab staan? Wordt dan recruiter bij CheckMark en zet jouw kennis in om vakgenoten te helpen met de volgende stap in hun carrière.

Scientific Recruiter (PhD)

Haalde jij tijdens je PhD traject meer energie uit het netwerken, organiseren en begeleiden van studenten, dan uit onderzoek doen? Als Scientific recruiter werk jij niet om de kennis, maar met de kennis om jouw vakgenoten te begeleiden in hun carrière.

Wat ga je doen?

Als recruiter bemiddel en begeleid je kandidaten op vacatures in ons vakgebied: van operator, laborant, analist tot engineer, scientist, QA specialist en labmanager. Gedegen technische kennis én mensenkennis is daarbij essentieel.
Je bent voor zowel klant, kandidaat als gedetacheerde medewerkers een gesprekspartner op niveau en adviseert vanuit jouw expertise. Van begin tot eind ben je verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces.

Wie zoeken we?

Naast een afgeronde opleiding op mbo/hbo/PhD niveau in chemie, life sciences of een aanverwante wetenschappelijke studie, zoeken we vooral een enthousiaste collega. Je bent communicatief, stressbestendig en resultaatgericht.
Maar nog belangrijker: je vindt het leuk om als recruiter aan de slag te gaan!

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van andere recruiters bij CheckMark?
Onze collega’s Jurjen en Na Rae hebben een artikel & blog geschreven en vertellen over de verschillende werkzaamheden en nemen je mee in hoe hun dag er ongeveer uitzien.

Klik op onderstaande artikel & blog en kom erachter!

“Werken als recruiter is uitdagend. Niet alleen verbreed je je vakinhoudelijke kennis binnen de chemie en life sciences, maar ook in het vak recruitment zelf.”
“In mijn functie als recruiter mag ik een (klein) stukje meelopen in het leven van kandidaten om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan, een vervolgstap in een persoonlijke carrière. Elke persoon en diens verhaal zijn uniek en, door de persoonlijke aandacht die wij bij CheckMark hebben, blijft ons werk (gelukkig!) altijd maatwerk”

Wat maakt werken bij CheckMark zo leuk?

  • Goed salaris (€ 2700 – € 3700 o.b.v. 40 uur) waarbij inschaling plaatsvindt op basis van ervaring.
  • Enthousiast team van 14 collega’s
  • Dienstverband 36-40 uur/week
  • 25 vakantiedagen per jaar en hierbij nog 6,5 ADV dagen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, laptop, telefoon en lunch van de zaak.
  • Flexibele werktijden, je werkdag start tussen 08:00 en 09:30
  • Thuiswerkmogelijkheden na de inwerkperiode
  • Gezellige uitjes en teamdagen
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. aanvullende cursussen en trainingen

Maar nog belangrijker: we bieden je een veelzijdige baan waarbij je de volle breedte van je talenten kunt benutten. Door jouw initiatief, persoonlijke inbreng, creativiteit en commitment bepaal je mede de koers en het succes van onze organisatie.

CheckMark Labrecruitment is al ruim 25 jaar toonaangevend in de werving & selectie en detachering van een breed scala van professionals in de chemie, biotech, food en farma.
Vanuit Gouda werken we met een team van 15 enthousiaste collega’s. We zijn ondernemend, flexibel en innovatief binnen een branche die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. De werksfeer op ons moderne en gezellige kantoor is informeel en resultaatgericht. Iedereen krijgt ruimte om ideeën aan te dragen. Zelfredzaamheid, humor en ‘out of the box’ durven denken wordt gewaardeerd.

Benieuwd wie er allemaal bij ons werken en wat ze doen? Check ons team