Vrienden voor de Noordzee gezocht!

Klimaat issues zijn een wereldwijd probleem. Wij kunnen deze allemaal niet oplossen, wel kunnen we dicht bij huis, in onze Noordzee het verschil maken. Daarom steunen wij sinds 2019  de ‘Club van 20’, de Stichting Duik de Noordzee schoon. De Stichting bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die de Noordzee opruimen, maar ook de geheimen van de Noordzee ontdekken en in beeld brengen.

Hoe doen ze dat? En welke geheimen heeft de Noordzee ons te vertellen?

Dàt willen we jullie laten zien, ervaren en proeven op 5 april 2020 in Amsterdam.

Aan het woord komen de pioniers van Stichting Duik de Noordzee Schoon. Ben Stiefelhagen, Klaudie Bartelink & Wouter Lengkeek inspireren ons met verhalen en beelden over het heden, verleden en toekomst van hun expedities op de Noordzee.
Ook kunt u rekenen op een verrassingsmenu met bijzondere wijnen. Dit alles wordt muzikaal omlijst door de Spotlight Piano’s. Onze gastheer is Jan Douwe Kroeske.

Wij willen u laten zien wat deze Stichting voor prachtig en noodzakelijk werk doet. Want om deze belangrijke expedities voort te zetten zijn, is de bijdrage van ‘Club van 20’ noodzakelijk. We hebben nog 11 Vrienden nodig om de komende expedities te kunnen continueren. Middels de organisatie van deze middag hopen wij die te vinden. Bevlogen mensen en/of bedrijven die voor de Noordzee een verschil kunnen maken. Het wordt een prachtige middag en wij hopen u te mogen inspireren.

Meer info vind je op www.vriendenvandenoordzee.nl

Heeft u interesse om meer te willen betekenen voor de Noordzee? Neem dan direct contact op met Cora Bos, via cora@checkmark.nl of tel 06 – 52 31 14 34