Het salarisonderzoek 2017 staat online!

Het salarisonderzoek 2017 is een grootschalig onderzoek van TW en C2W in samenwerking met Berenschot en CheckMark Labrecruitment naar de beloning van ingenieurs, hoger opgeleide beta’s, chemici, procestechnologen en life scientists. Daarmee kunnen we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van deze groep, werkzaam in laboratoria, verzamelen en trends identificeren. Vorig jaar werd de enquête door ruim 3.000 mensen ingevuld.

Het kost ongeveer 10 minuten om de enquête zorgvuldig in te vullen, uiteraard volledig anoniem. Wanneer u de enquête volledig invult, maakt u kans op mooie prijzen. De winnaar mag kiezen uit een 3d-printer of een weekendje weg t.w.v. € 400. Daarnaast verloten we 5x een VR-bril (t.w.v. € 30). Vult u de enquête ook in?

START HET SALARISONDERZOEK. De resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld.

De resultaten worden gepubliceerd in C2W editie 19, de special Carrière & Opleiding, (verschijningsdatum 10 november) en worden online beschikbaar gesteld. Een mooie gelegenheid dus om salarissen en arbeidsvoorwaarden eens te vergelijken.

We kijken uit naar uw antwoorden, bij voorbaat dank voor het invullen!
Tip: Het invullen gaat sneller als u uw salarisstrook bij de hand heeft.