Nieuw: Opleiding Persoonlijke & Professionele ontwikkeling voor laboratoriumprofessionals

In april 2017 start de nieuwe opleiding persoonlijke ontwikkeling voor laboratoriumprofessionals. Deze training is ontwikkeld door Avans+ in samenwerking met ChecMark Labrecruitment. Beide organisaties hebben de handen ineen geslagen omdat zij, beiden vanuit hun eigen expertise, zien dat er behoefte is aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten voor hbo-ers die werkzaam zijn op het laboratorium (analisten, technicians, supervisors, onderzoekers, projectleiders enz.).

“Ik kom veel bij onze opdrachtgevers over de vloer en spreek daar met laboratorium managers, HR managers en met onze gedetacheerden. Tijdens deze gesprekken hoor ik regelmatig dat er naast vakgerichte training ook behoefte is aan persoonlijke ontwikkeling voor labprofessionals. De opleiding die we ontwikkeld hebben, gaat onder andere in op persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en hoe te reflecteren of feedback te geven. Ook komen er thema’s als projectmatig werken, verschillende lean principes en logistiek in het laboratorium aan bod. Kortom een brede opleiding gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling voor vakgenoten in de chemie en life sciences. De kracht is dat cases en voorbeelden herkenbaar zijn waardoor optimale interactie tussen de deelnemers ontstaat”, aldus Cora Bos, commercieel directeur bij CheckMark.

De opleiding bestaat uit 4 modules van 3 opleidingsdagen, elk met een eigen thema. Voorafgaand aan de opleiding wordt een intakegesprek en een assessment gedaan zodat gedurende de opleiding aan persoonlijke doelen gewerkt kan worden. Ter afsluiting van de opleiding wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld dat voortkomt uit de ontwikkelpunten die voortkomen uit de 4 modules.

Succesvolle afronding van de opleiding leidt tot een postbachelordiploma. Aanmelden voor de opleiding kan t/m 15 maart 2017.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Cora Bos op tel. 06 – 523 11 434 of via cora@checkmark.nl. Ook in de brochure vindt u meer informatie.