Maak je comeback, vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag en de laatste trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt

Op donderdag 7 maart organiseert CheckMark Labrecruitment een informatieve bijeenkomst voor HR- en (lab)managers. We praten u deze middag bij over de laatste trends en ontwikkelingen in flexibele arbeid en de stand van zaken van de arbeidsmarkt in chemie & life sciences.  Onze keynote speaker is Hans van Breukelen over zijn nieuwe boek ‘maak je comeback’.

Wat kunt u deze middag verwachten

Marco Bastian, directeur NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen)
Als NBBU-directeur is Marco Bastian direct betrokken bij de beleidsvorming in de flexbranche. Zijn voornaamste ambitie is een branche te creëren waarin uitzendondernemers op een kwalitatieve, duurzame en innovatieve manier kunnen ondernemen en goed werkgeverschap tonen. Marco praat u bij over de laatste ontwikkelingen in de markt van flexibele arbeid.

Onno de Vreede, hoofd innovatie & human capital VNCI (De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie)
Onno de Vreede houdt zich bij de VNCI bezig met de thema’s Innovatie, Onderwijs en Arbeidsmarkt. De VNCI en onderwijsinstellingen werken samen om onderwijsprogramma’s af te stemmen op de gewenste vaardigheden van een afgestudeerd chemicus. Daarnaast wordt geprobeerd het aantal gediplomeerde chemici dat een carrière in de chemiesector start, te verhogen en om meer bekendheid te geven aan de carrièremogelijkheden in de chemie. Onno wil hier graag met u over van gedachten wisselen in een interactieve workshop.

Hans van Breukelen, voormalig topkeeper
Hans van Breukelen vertelt tijdens zijn lezing hoe het voelt om een tegenslag voor je kiezen te krijgen én hoe je je comeback maakt. Dit is het thema van zijn nieuwe boek: Maak je comeback, vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag. Hij inspireert tijdens deze lezing om anders te kijken naar tegenslagen en neemt je mee in de 9 stappen van de comebackmethode. Ook laat hij zien hoe je kunt herstellen van een tegenslag en hoe je op een snelle en effectieve manier met een positieve mindset weer aan de slag kunt gaan. Een lezing van Hans van Breukelen is interactief en vol humor en leert je inzien waar je kansen liggen.

Wanneer en waar

DatumDonderdag 7 maart 2019
Tijd:     13:00 uur ontvangst, 
            13.30 uur start programma
            16.30 uur einde programma, afsluitende borrel
Waar:  De Goudse Schouwburg, Boelekade 67, 2806 AL Gouda (op loopafstand van het NS station van Gouda en er is voldoende parkeergelegenheid bij de schouwburg)

U kunt zich aanmelden via kennisplatform@checkmark.nl
Kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 37,50 (incl. het boek: Maak je comeback – Hans van Breukelen/Benno Diederiks – twv €20,- )