Het bèta salarisonderzoek 2019 staat online! Vult u de enquête ook in?

Het Bèta Salaris Onderzoek 2019 is een grootschalig onderzoek van TW en C2W in samenwerking met Berenschot en CheckMark Labrecruitment naar de beloning van hoger opgeleide bèta’s, waaronder ingenieurs, chemici, laboratoriumprofessionals, procestechnologen en life scientists. Daarmee kunnen we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van deze groep verzamelen en trends identificeren.

De enquête werd vorig jaar door bijna 5.000 mensen ingevuld. De opvallendste conclusies van het salarisonderzoek 2018: de economische wetmatigheid dat degenen met de hoogste salarissen ook de hoogste stijgingen noteren, gaat ook op in de chemie en life sciences. En de beste voorspeller van het genoten salaris is nog altijd het opleidingsniveau, maar dat opleidingsniveau heeft ook een duidelijke correlatie met de kans op loonstijging.

We vragen ongeveer 10 minuten van uw tijd om de enquête zorgvuldig in te vullen, uiteraard volledig anoniem. Een samenvatting van de resultaten worden gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2020 in C2W en TW; daarnaast wordt er een gratis rapport opgesteld met de uitgebreide resultaten. Dit is dus een mooie gelegenheid om uw arbeidsvoorwaarden en uw positie in de markt eens onder de loep te nemen.

Wie de enquête volledig invult, maakt kans op een drone, een bon voor een weekend weg, of een Technisch Lego bouwpakket (naar keuze; de waarde is minimaal € 200).

START HIER HET BÈTA SALARIS ONDERZOEK

De resultaten zijn anoniem, worden strikt vertrouwelijk behandeld en kunnen niet op individueel niveau worden teruggekoppeld.

Tip: Het invullen gaat sneller als u uw salarisstrook bij de hand heeft.