CONNECT Career Event 20 februari 2020

Hoe vind je een leuke baan na het behalen van je HBO, MSc, Postdoc of PhD? Ben je helemaal klaar met je saaie baan? Of heb je zin in verandering? Of je nu starter of professional bent, eigenlijk hebben we allemaal dezelfde vragen over de volgende stap in onze carrière.

Antwoorden op bovenstaande vragen, komen aan bod op donderdag 20 februari 2020 tijdens Connect, het Career Event dat wordt georganiseerd door de KNCV, Jong KNCV en CheckMark Labrecruitment in het Biopartner Center in Leiden.

Tijdens deze avond doe je inzicht op hoe je meer succes kunt behalen in het sollicitatieproces o.a. het maken van een goed CV en motivatie en het voeren van een sollicitatiegesprek. Er zijn experts aanwezig, recruiters, coaches en ex-chemiestudenten, die hun kennis en ervaring met je delen over de huidige banenmarkt. Er worden deze avond o.a. speeddates met recruiters, workshops LinkedIn en netwerken, een professionele fotoshoot voor LinkedIn en CV, persoonlijke coaching door de KNCV Career Coaches en CV-checks georganiseerd. Je kunt aan de verschillende sessies deelnemen waardoor je nieuwe inzichten en vaardigheden verkrijgt die je kansen op het vinden van een baan vergroten.

We sluiten de avond af met een drankje en een hapje.

Voor wie is de carrière avond bedoeld?
HBO-, master-, PhD-students en Postdocs, starters and professionals werkzaam binnen chemie of life sciences en die op zoek zijn naar praktische tips bij het solliciteren.

Programma
18.30-19.00: Ontvangst en registratie
19.10-21.20: Programma en workshops
21.20-22.00: Borrel ter afsluiting

Aanmelden
Jezelf aanmelden voor deze avond kan hier.  We hopen je te zien op donderdagavond 20 februari 2020.

CONNECT Career Event for starters and young professionals in Chemistry & Life Sciences