CheckMark 20 jaar!

img_3919-2CheckMark Labrecruitment bestaat dit jaar 20 jaar en dat is gevierd! Ter ere van dit jubileum heeft CheckMark op 29 september jl. een evenement georganiseerd in het Drijvend Paviljoen te Rotterdam. Relaties, medewerkers en oud-medewerkers waren uitgenodigd voor een unieke lezing door André Kuipers met aansluitend live muziek en culinaire hapjes en drankjes.

 

img_3968-2Manon van Meel, eigenaar van CheckMark Labrecruitment over haar bedrijf: “CheckMark is meer dan alleen mijn ‘eigen zaak’ geworden. CheckMark is een ‘stukje zaak’ van iedereen die met ons werkt of heeft gewerkt. Alle reacties rondom ons 20-jarig bestaan laten zien dat CheckMark staat voor een gevoel van energie, drive, humor, relativering en ‘out of the box’ durven denken. We zijn geen dertien in een dozijn bedrijf”. CheckMark is op 1 oktober 1996 opgericht door Ger van Meel en Manon Fierens. In eerste instantie gericht op management support en klanttevredenheidsonderzoeken maar al snel werd de focus gelegd op recruitmentactiviteiten voor vacatures in de chemie. Door de jaren heen zijn hier de vakgebieden biotech, food en farma aan toegevoegd.

img_3940CheckMark is uitgegroeid tot een landelijk recruitmentbureau met kantoren in Gouda, Rotterdam en Amsterdam. Met het Kennisplatform labmanagers, waar labmanagers met elkaar in contact komen en het Analyst Development Program, een carrièretraject voor jonge, ambitieuze hlo-ers is CheckMark uitgegroeid tot meer dan alleen een recruitmentbureau.

 

img_4106-2

img_4012-2  img_3824

img_3964  img_3986

img_4029  img_4025

img_4060-2