Bèta salarisonderzoek 2019, presentatie van de resultaten!

In het najaar van 2019 hebben TW (Technisch Weekblad) en C2W (Chemisch2Weekblad) in samenwerking met Berenschot en CheckMark Labrecruitment het bèta salarisonderzoek 2019 uitgevoerd. Dit is een grootschalig onderzoek naar de beloning van ingenieurs, hoger opgeleide bèta’s, chemici, procestechnologen en life scientists. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van deze groep, werkzaam in techniek, wetenschap en laboratoria, zijn via deze enquête verzameld.

Op donderdagmiddag 13 februari worden de resultaten van het salarisonderzoek 2019 tijdens een afwisselend, middagvullend programma gepresenteerd. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Die middag wordt ook een white paper uitgegeven van het onderzoek.

Key Note Speaker dr. Kilian Wawoe verzorgt een presentatie over ‘Performance management in de praktijk’. Kilian W. Wawoe (1972) was tot zijn vertrek bij de ABN-AMRO Bank in 2010 werkzaam in verschillende Human Resources functies in o.a. Nederland, België, Monaco en India. Thans is hij werkzaam als part-time docent Human Resources management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarnaast consultant en public speaker.

Meer details over het programma volgen binnenkort, maar blok deze middag vanaf 13.00 uur alvast in uw agenda.

Locatie
Hoofdvestiging Berenschot Group B.V.
Europalaan 40
3526 KS Utrecht
De Berenschotzaal is voor dit evenement gereserveerd.

Aanmelden en Kosten
U kunt zich via kennisplatform@checkmark.nl aanmelden voor dit evenement.
Aan deelname voor dit evenement zijn geen kosten verbonden. (Wel zal er bij een no-show €25,- in rekening worden gebracht.)

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op donderdag 13 februari 2020.