Bèta Salaris Onderzoek 2018, doe mee!

Het Bèta Salaris Onderzoek 2018 is een grootschalig onderzoek van TW en C2W in samenwerking met Berenschot en CheckMark Labrecruitment naar de beloning van ingenieurs, hoger opgeleide bèta’s, chemici, procestechnologen en life scientists. Daarmee kunnen we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van deze groep, werkzaam in laboratoria, verzamelen en trends identificeren.

Vorig jaar zijn de enquêtes van TW en C2W voor het eerst gecombineerd waardoor de resultaten beter vergelijkbaar zijn geworden. De enquete werd vorig jaar door 7.335 mensen ingevuld. De opvallendste conclusie van het salarisonderzoek 2017: de salarissen stijgen niet meer zo hard als de voorgaande twee jaren, al is de stijging nog wel veel hoger dan de inflatie. Wat zal er dit jaar uitkomen? Doe mee!

We vragen je ongeveer 10 minuten van je tijd om de enquête zorgvuldig in te vullen, uiteraard volledig anoniem. De resultaten worden gepubliceerd in de najaarseditie van C2W & TW en wordt online beschikbaar gesteld. Dit is dus een mooie gelegenheid om je arbeidsvoorwaarden en je positie in de markt eens onder de loep te nemen.

Wie de enquête volledig invult, maakt kans op een drone, een bon voor een weekend weg, of een technisch lego bouwpakket (naar keuze; de waarde is minimaal € 250; er wordt anoniem twee winnaars aangewezen).

START HET BÈTA SALARIS ONDERZOEK. De resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld.

We kijken uit naar jouw antwoorden, bij voorbaat dank voor het invullen!
Tip: Het invullen gaat sneller als je je salarisstrook bij de hand hebt.