Avond van de Chemie 2019

Voor het vierde jaar op rij is Checkmark trotse sponsor van de Avond van de Chemie, georganiseerd door de KNCV. Hét feest van de chemie zal ditmaal plaatsvinden op donderdag 3 oktober in Zwolle. Theater Odeon zal deze avond omgetoverd worden tot een bruisende plek waar chemie tot leven komt. Met topsprekers en prijsuitreikingen belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Wat kunt u verwachten?

De line up van sprekers deze avond praat u bij over de nieuwste ontwikkelingen van actuele onderwerpen en zij delen hun inzichten vanuit zowel de wetenschap als het bedrijfsleven. Vanuit de academische wereld betreden Marleen Kamperman (Rijksuniversiteit Groningen) en Ewine van Dishoeck (Universiteit Leiden) het podium, vergezeld door CEO Tom van Aken (Avantium), voorloper op het gebied van duurzame chemie.
De presentatie van de avond is in handen van de Belgische wetenschapscommunicator Lieven Scheire. Naast de presentatie speelt Lieven ook een stuk uit zijn laatste programma Live in Nerdland: DNA, waarin hij u meeneemt langs waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.

Meer informatie over de avond van de chemie of kaartverkoop vindt u hier!